Malima – Essence of beauty, wellness & spa

We gebruiken tijdens onze schoonheidsbehandelingen de producten van Malima Skincare, om een optimaal resultaat voor de huidverbetering te kunnen behalen.

Malima Skincare. Een alliantie tussen natuur en wetenschap.

Effectieve verzorging & huidverbetering

malima1

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huididentieke ingrediënten welke optimaal resultaat genereren. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentages en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! De Malima producten zijn op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld en in ons eigen laboratorium vervaardigd.

 malima2

Natuurlijke & huididentieke ingrediënten

Malima Skincare producten bevatten een scala aan natuurlijke oliën, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie, die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Omega 3, 6 en 9 zijn niet alleen belangrijk voor een goede algemene gezondheid, maar ook de huid heeft veel baat bij deze essentiële vetzuren. Tevens bevat elk Skincare product huididentieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen. De innovatieve formules zijn specifiek op huidtype of huidprobleem samengesteld. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.malima-cosmetics.nl/.